Tradiția merge mai departe. HC Zalău rămâne în Liga Florilor

Nevoită să participe și în acest an la turneul de baraj pentru menținere/promovare în Liga Florilor, HC Zalău și-a asigurat prezența în primul eșalon și în sezonul următor după primele două meciuri. Echipa condusă de Gheorghe Tadici a învins vineri, cu scorul de 27 – 22 CSM Deva, iar sâmbătă după-amiaza s-a impus cu 28 – 26 în fața formației Activ Prahova Ploiești. Emilija Lazic a fost, de departe, cea mai bună jucătoare a Zalăului în partida de sâmbătă, marcând 17 goluri din 18 aruncări, șase dintre ele de la 7 metri.

După primele două zile ale turneului, SCM Zalău ocupă locul secund, cu 4 puncte din tot atâtea posibile, rămânând în Liga Florilor indiferent de rezultatul din ultima zi, cu CSM Târgu Jiu. Formația din Târgu Jiu ocupă primul loc după primele două zile, tot cu 4 puncte, dar cu un golaveraj mai bun.

 

3 Thoughts to “Tradiția merge mai departe. HC Zalău rămâne în Liga Florilor”

  1. […] marcând 17 goluri din 18 aruncări, șase dintre ele de la… Articolul Tradiția merge mai departe. HC Zalău rămâne în Liga Florilor apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Ion

    Atenție : Doliu la „sportul”- excrementul Sălajan . Sclerozatu l & ONICAȘ în agonie profundă !!! Amin !

  3. Terheș

    Onicaș ? O epavă bolnavă în viață! Probleme la mansardă …!¡

Leave a Comment